lørdag den 28. januar 2012

Queen fødselsdagskage

I dag skal Mikael holde sin 40-års fødselsdag og Dorte, hans søde kone, ville overraske ham med en kage. 
Da vi talte om kagen og jeg spurgte til hvordan den skulle se ud fortalte Dorte, at Mikael er stor Queen-fan, så det kunne måske være noget med dem. "De har jo et logo hvor der står "40" i, så det kunne du måske bruge og hvis Freddie Mercury også kunne komme på......."  
"Det lyder da som en god ide" svarede jeg kækt, uden at vide hvordan det dér logo ser ud - Jesus!


ok - hvordan får jeg lige det ned på en kage?????Jeg var omkring rigtig mange muligheder i hovedet men endte med denne version.

Inden i er der vaniljebunde med nødder, limemousse og hindbærmousse

5 kommentarer:

Prinsesse Suh sagde ...

Hvor er du bare dygtig og en rigtig fin fortolkning! Håber han satte pris på det store arbejde.

Dorte Skov Hansen sagde ...

Det var bare en fantastisk kage og den smagte smagte super. Mikael blev meget overrasket og stod i mange minutter og kiggede på den. Tusinde tusinde tak Anne. Du er meget talentfuld. Ps. Han har gemt Freddie. Nænnede ikke at spise ham. ;-)

Anne (Kagekrummer.com) sagde ...

ihh hvor godt Dorte, det er dejligt at høre at en kage har gjort lykke - det er det der gør det super sjovt at lave dem.
kh Anne

Kenneth Popp sagde ...

Hej Anne.

Sidder og skal til at give mig i kast med min første kage med fondant på. Kiggede lige lidt rundt på din side og fandt denne FLOTTE, flotte kage. 110% respekt for det flotte arbejde. Jeg er selv stor Queen-fan og har været formand for den danske fan klub. Freddie ved jeg føler sig beæret over denne kage.

Anne (Kagekrummer.com) sagde ...

@Kenneth
Tusind tak for de rosende ord :o) og held og lykke med dit første kageprojekt men pas på, man bliver fuldtsændig bidt af det ;-)