søndag den 14. august 2011

Bryllupskage

I går skulle min søde kollega Marianne giftes og jeg skulle stå for bryllupskagen.

Vi har for længe siden haft prøvesmagnings- og planlægningsmøde og Marianne og Mark endte med at vælge mandelbunde med solbærmousse og limemousse. Kagen skulle være i etager, overtrækkes med lyselilla marcipan, pyntes med lidt mørkere roser og så skulle der være til mindste 80 mennesker, kagen skulle nemlig bruges ved receptionen om eftermiddagen inden selve festen om aftenen.


Her er kagerne hjemme i mit køkken


og her er den færdige opstilling klar hjemme hos Marks forældre, hvor receptionen skulle foregå.Det var første gang jeg skulle prøve mit nye Wilton stativ og jeg må sige at det er alle pengene værd, det kan samles, alt efter behov, til i alt 6 etager og selv med 5 etager lagkage på virker det stadig meget stabilt, så det kan klart anbefales.
Kagerne har en diameter på henholdsvis 15cm, 20cm, 25cm, 30cm og 35cm. 

7 kommentarer:

Camilla (Himmelske Kager) sagde ...

Hold da op sikke en flot kage!

Anonym sagde ...

Kære Anne. Tak for en rigtig dejlig kage, den blev lige som jeg havde håbet på:) du er super dygtig. Knus Marianne og Mark

Nanna (Pyntekagen) sagde ...

Den er rigtig fin. Skøn farve:-)

Tanker skal der til sagde ...

Sikke en smuk og stilfuld kage !!!

Anne (Kagekrummer.com) sagde ...

Tak skal I have og jeg er især glad for at I, Marianne og Mark var glad for kagen, en bryllupskage er jo en vigtig kage der helst skal være lige i øjet :-)

Festkager, Cupcakes sagde ...

Hvor har du købt stativet? Vil du evt sælge det? Med venlig hilsen Tine

Anne (Kagekrummer.com) sagde ...

Hej Tine
Det er et helt almindeligt Wilton stativ som kan købes i de fleste kagebutikker - det er magen til det du har på mange af billederne på din egen hjemmeside så det undre mig at du spørger.
Det er ikke til salg da jeg jo bruger det ;-)
vh
Anne