søndag den 22. november 2009

Spiderman kage

Min kollega Anne-Mette har en søn Magnus der er bidt af en "gal" Spiderman. Hun havde egentlig lovet ham en Spidermankage allerede sidste år til hans fødselsdag men af forskellige årsager gik det i vasken, så i år skulle det være og jeg fik den ære at lave den :)
Jeg startede med at finde en tegning på nettet som jeg kopierede op i den rigtige størrelse

herefter klippede jeg den ud i "røde" og "blå" felter som jeg så brugte til at skære sugarpaste ud efter.

Dette lille puslespil lagde jeg op på en plade sugarpaste og så lavede jeg ellers glasurspindelvæv til den store guldmedalje, først på Spiderman og bagefter på baggrunden.Magnus blev desværre syg et par dage før sin fødselsdag men jeg håber at han nåede at blive så frisk at han kunne komme i børnehave og dele kagen med sine kammerater. Det er en dejlig chokoladekage med chokoladecreme.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hej synes din kage er rigtig flot.. Står selv og skal lave en til min lille søn.. Hvad har du lavet den sorte glasur af??
På forhånd tak..

Susanne