lørdag den 5. oktober 2013

Guldbryllupskage

I sidste weekend skulle Wibeke og Bjørn fejre deres guldbryllup og jeg fik den store ære at levere en kage.

De havde rigtig mange gode ideer, så vi mødtes en hyggelig eftermiddag for at se om vi kunne omsætte det hele til en kage.Bjørn havde tænkt sig noget a´la en tidslinje med figurer der skulle illustrere begivenheder i deres liv. 
Parret har boet på Grønland, de har en rigtig dejlig gård, de har opdrættet boxerhunde og elsker små frække foxterrier, de har haft limousinekøer og heste, de har haft et langt arbejdsliv hos henholdsvis SAS og som psykolog med speciale i børnesager, der har været noget med en café, de har børn og et barnebarn og ikke mindst Bjørns alt overskyggende hobby - fotografering af insekter, så der var rigtig mange gode ideer at tage fat i men da kagen trods alt kun skulle række til ca 45 personer var der desværre også grænser for hvor meget plads der var at gøre godt med.


Jeg valgte gården med drivhus (jeg sneg mig til at tage et par billeder da jeg kørte hjem fra vores møde), så skulle Grønland med, en ko og et par hunde (en boxer er helt umulig at modellere så jeg måtte nøjes med foxterrier), et Canonkamera og et par insekter og så lidt arbejde og her fik jeg til min store ærgelse lavet et par §-tegn forkert, men det slog mig først da jeg var på vej hjem efter at have afleveret kagen - Øv!. 

Indeni er der vaniljebunde med hakkede nødder, mango/abrikos mousse og chokolademousse.
Ingen kommentarer: