lørdag den 28. april 2012

Endnu en konfirmation

I dag skal Nadia konfirmeres og ud over at være en rigtig chokoladegris er hun også rigtig god til at spille tværfløjte, så det var oplægget til kagen som mor og far ville overraske konfirmanden med.


Jeg har endelig fået anskaffet mig en Wilton bogform selv, så den kom i brug og så kastede jeg mig ud i at modellere en tværfløjte. Det var min mening at den selvfølgelig skulle være sølvfarvet, men det sølvmaling jeg havde indkøbt til formålet var simpelthen umuligt at male med så det dækkede og blev pænt, så nu står der en airbruch-dims øverst på ønskesedlen.

Indeni er der 2 vaniljebunde og 1 chokoladebund, jordbærmousse og chokolademousse og dejlig chokoladesmørcreme.

5 kommentarer:

Nanna (Pyntekagen) sagde ...

Den er helt vild flot :D

Hyggemor sagde ...

Hvor er den flot! Og jeg er sikker på at den smagte ligeså godt :-)

Unknown sagde ...

Hvor er den fin :) Har du brugt udstikkere til noderne?

Anne (Kagekrummer.com) sagde ...

Tak skal i have og jo, jeg har brugt udstikker til noderne

Anne (Kagekrummer.com) sagde ...

Tak skal i have og jo, jeg har brugt udstikker til noderne