torsdag den 5. april 2012

Forsøgslagkage

En gang imellem skal vi heldigvis også selv bruge en kage her i huset og da jeg havde fødselsdag midt i marts fik jeg lejlighed til at afprøve en særlig lagkageteknik som jeg for nogen tid siden har set her hos Sif


Det var sådan set kun kanten jeg var ude på at afprøve og det går i korte træk ud på at lave noget hvid dej, smøre det ud på bagepapir, lave mønster, afkøle/fryse, lave noget brun dej, hælde over det hvide og så bage - lidt besværligt ja, men egentlig ikke svært
Jeg fik også afprøvet mit cupcakestativ men det egner sig vist bedst til en kagebuffet - det egner sig ihvertfald ikke til at sende bordet rundt, men fint så det ud ;-)

2 kommentarer:

Kager skal der til sagde ...

Den kage ser da helt vildt flot ud ! Men.. lyder til at være for meget arb til min tålmodighed..

Hmm har også sådan et stativ.. Men har ikke haft det ude af kassen endnu...

Hyggehygge
Marianne

Anne (Kagekrummer.com) sagde ...

Det skal helt sikkert også prøves på en dag med masser af tid ;-)