torsdag den 10. marts 2011

Bakugan

I morgen fylder Christian 8 år og han ønskede sig en kage med Bakugantema. Nu kan jeg så godt mærke at mine unger er blevet store for jeg anede ikke hvad/hvem Bakugan er, så igen måtte jeg en tur forbi Google. 


Da det iflg. mor Lene var lige meget hvilken figur der kom på kagen valgte jeg at modelere ham her. Jeg aner ikke hvad han hedder eller hvem han er i dette univers men Christian kunne med det samme kende ham, så det var jo meget heldigt. 


Christian fik til sin 6 års fødselsdag en kage med Lynet McQueen og jeg tror at han er blevet lidt glad de hersens kager, han har nemlig allerede lagt en bestilling ind på en Star Wars kage til sin næste fødselsdag, så jeg kan vist godt begynde at lægge hovedet i blød.7 kommentarer:

Luise Sand sagde ...

Hvor er den flot ;)

Nanna (Pyntekagen) sagde ...

Ja det kender jeg godt det med at være uvidende om legetøj:-)
Men det slap du da ellers super flot fra.

Annette sagde ...

Super fin kage:), du er virkelig dygtig til det med at modellere. Og tak;), vi har fået en ønske seddel fra en nevø hvor der bare står Bakugan. Jeg har aldrig hørt om det før, men nu ved jeg da lidt mere om det:)

Signe sagde ...

Den er superfin.
Og herhjemme kender vi godt det der med at mere vil have mere ;-)
Signe

TestMedTestPå sagde ...

Hej.
Jeg aner heller ikke hvem eller hvad Bakugan er - det er min søn heldigvis for lille til ;-) Men sikke en fin kage! Du er da vildt god til at modellere. Er det bare almindelig fondant du bruger?

Venligst
Edith.

Anne (Kagekrummer.com) sagde ...

Luise, Nanna, Annette,Signe og Edith- tusind tak for "roserne", det er rigtigt hyggeligt at I gider at lægge en kommentar.
Og ja, Edith, det er sugarpaste (som jo er i familie med fondant)som jeg har brugt.

Kager skal der til sagde ...

Åhhhhh hvor er den da bare helt vildt sej !!!!

Du er da for vild !!!

Hyggehygge
Marianne