lørdag den 14. marts 2009

McQueen

Der er visse ting man bare "må" lave når man er bidt af en gal kage og derfor blev jeg rigtig glad, da Lene bestilte en kage til Christians 6-års fødselsdag: "det skal bare være et eller andet fra BILER, f.eks Lynet McQueen" lød det og jeg lagde straks hovedet i blød.

Jeg startede i går med at bage lagkagebunde, lave hindbærmousse og skildpaddecreme og efter nogle timer havde jeg fået bygget en bil og smurt den op med hvid chokoladecreme


Men det var jo kun indledningen, i dag skulle jeg igang med det sjove og i løbet af nogle timer voksede McQueen lige så stille frem og han blev da engentlig ret god hvis jeg selv skal sige det ;-)


Jeg håber Christian bliver rigtig glad for den, den var ihvertfald sjov at lave. Næste gang vil jeg nok lave hjulene et par dage før, så de kan nå at tørre lidt og jeg vil nok også glatte smørcremen med en varm kniv inden jeg lægger sugarpaste over, men øvelse gør jo mester som man siger og jeg lærer noget for hver kage :-)


Ingen kommentarer: