onsdag den 16. juni 2010

Endnu en rund fødselsdag

Senere i maj var det så min kollega Kaj der rundede de 60 og rygtet om fødselsdagskage var nået helt over til ham i Jylland, hvor han er kørende konsulent. Han bestilte i første omgang kage til et møde han skulle deltage i for alle konsulenterne og det blev denne dannebrogskage, igen med mandelbunde, hindbærmousse, limemousse og chokoladesmørcreme for den skulle være magen til Birtes

Men Kaj syntes at han havde fået så overvældende megen opmærksomhed fra alle kollegaer i dagens anledning at han gerne ville give kage til hele flokken et par uger senere og de 90 kuverter var jeg så heldig også at få lov til at stå for.

Jeg lavede 3 kager, éen til hver etage i den ene bygning. Igen med mandelbunde, hindbærmousse, limemousse og chokoladesmørcreme


Og så, for variationens skyld, lavede jeg denne kage til alle os der sidder i den anden bygning. Igen er det mandelbunde (de er altså bare lækre) men så med abrikosmousse, chokolademousse og vaniljesmørcreme.


Mens jeg pyntede de små kager tænkte jeg, at jeg da lige kunne pynte den store som en blomsterkurv - en lidt ambitiøs plan fandt jeg ud af da jeg skulle fylde den med blomster ;) der skulle mange til og jeg burde nok have lavet dem i forvejen så de kunne have nået at tørre i en noget mere "oprejst" facon men nu blev den som den blev og den blev spist med stort velbehag.  

5 kommentarer:

Grethe sagde ...

De er bare rigtig flotte allesammen Anne, kurven med blomsterne er rigtig flot.KH Moster

Marianne sagde ...

Hold hvor er de flottet !!!!

Ser virklig rigtig godt ud alle sammen, sej blomster kurv !!! Og meget stillige med flag på !

Signe sagde ...

Skøn kurv og sikke mange skønne dannebrogskager. Det er jo en supergod ide.

Annette sagde ...

Virkelig fin blomsterkurv. Den ide tror jeg da lige at jeg snupper med mig;)

Anne (Kagekrummer.com) sagde ...

Tak skal i have alle sammen