mandag den 28. december 2009

Darth Vader Star Wars kage

Den 22. december fyldte min kusines søn Noah 5 år, tænk at han allerede er så stor. Og præcis som lillesøster Sille skulle han også have en kage og store drenge på 5 er VILDE med Star Wars, så det skulle selvfølgelig være temaet.


Det er en dejlig børnevenlig chokoladekage med chokoladecreme, Darth Vader er skåret ud i sugarpaste og pyntet med glasur og lyssværdene fik lidt glittergele.

  --

Den 21., da der skulle fejres fødselsdag med alle kammeraterne fra børnehaven, var jeg ude og aflevere kagen netop som alle ungerne var kommet og det kan nok være at de gjorde store øjne og Noah råbte, mens han hoppede op og ned som en lille gummibold: "Darth Vader kage - Darth Vader kage - Darth Vader kage"  - så den var vist godkendt ;)

9 kommentarer:

¤ VejbyLauritsen | DK sagde ...

Det er en fantastisk kage. Jeg har brug for lige nøjagtig sådan en til min søns afslutning i børnehaven. Hvordan får jeg fat i materialerne til Darth Vader? Selve kagedelen nedenunder skal jeg nok få lavet.

mvh. Pernille@vejbylauritsen.dk

Anne (Kagekrummer.com) sagde ...

Hej Pernille, jeg har brugt sort sugarpaste til Darth Vader og det kan du købe her: http://www.kagekompagniet.dk/product.asp?product=31344 og efterfølgende er han tegnet op med almindelig hvid glasur(lavet på æggehvider og flormelis)i en sprøjtepose med en lille rund tylle
Selve kagen er overtrukket med hvid sugarpaste købt samme sted.

Rigtig god fornøjelse
Mange hilsner
ANne

Anonym sagde ...

Hejsa
Hvor er en flot! Vil kaste mig ud i det til min søns fødelsdag. Kan man anvende almindelig hvid glasur på kagen og så kun sugarpaste til darth wader?
Mange hilsner Sidsel

Anne (Kagekrummer.com) sagde ...

Hej Sidsel. Du kan godt bruge glasur men du skal nok lade det tørrer lidt før du lægger "ham" på så den sorte farve ikke trækker ud i glasuren. Mange hilsner
Anne

Anonym sagde ...

Jeg er da lidt nysgerrig efter en opskrift på selve kagen. Den er fantastisk og ville falde i god jord herhjemme med 3 drenge...
Lotte

Anne (Kagekrummer.com) sagde ...

Hej Lotte, Tak fordi du kiggede forbi min blog, jeg har lagt opskriften på chokoladekagen under "opskrifter". God fornøjelse med den. Mange hilsner Anne

Anonym sagde ...

Hej Anne

Det er lige sådan en kage jeg har ledt efter!!!
Vi har tidligere fået en bager til at lave figurer af fx pokemoner og biler fra Cars, men de er simpelthen blivet for dyre...
Hvor meget sort og hvor meget hvid sugarpaste bruger du ca. til sådan en kage. Jeg skal lige sige at jeg aldrig har prøvet det før, så måske jeg skal bruge lidt mere?
pft Lene

Anonym sagde ...

Fik lige læst lidt mere i dine opskrifter ;-) Jeg skal både lave en kage til familien og en til børnehaven. Har du skåret chokoladekagen igennem og lagt ckokolade smørcreme imellem?
mvh
Lene

Mia sagde ...

WOW .. det er en utrolig flot kage.
Min søn har selv ytret mening om en kage med Darth Vader. Jeg har virkelig gruet for opgaven, for en Darth Vader i 3D er lige i overkanten til mine evner :oD
Så jeg vil bruge din kage til inspiration.
Tak.
De bedste kagehilsner

Mia