lørdag den 3. juni 2017

FC Bayern fødselsdagskage

I dag fylder Tobias 11 år og det kræver en kage.

Tobias er en rigtig dygtig fodboldpiller og hans fremtidsplaner lyder på at komme til at spille for FC Bayern om få år så derfor kunne der jo kun være tale om en Bayernkage i dagens anledning.


Inden i er der vaniljebunde, vaniljemousse og chokolademousse

1 kommentar:

Anonymous sagde ...

Jeg er så stolt og glad for at være her for at dele dette bemærkelsesværdige vidnesbyrd, vidunderligt og ekstraordinært, jeg kan bare ikke tro, nu er min tidligere mand her hos mig og tigger om alle hans forkerte handlinger og fortæller mig, hvor tom han følte sig hele tiden han var væk, han forlod mig og forårsagede mig så smerte efter en skilsmisse, der fandt sted for 5 måneder siden. Og hele dette mirakel skete umiddelbart efter at jeg kontaktede Dr. Egwali for at få hjælp, jeg er den lykkeligste kvinde i hele verden i dag, jeg vil sige 'at have ham igen ved min side. Det er et mirakel for mig og min familie og evig glæde og lyst. Jeg er så glad nu, og jeg ved ikke, hvor meget jeg skal udtrykke min taknemmelighed og taknemmelighed over for Dr. Egwali. Jeg vil kraftigt anbefale ham, hvis du har brug for øjeblikkelig hjælp, da det er garanteret.
Send ham en e-mail i dag /dregwalispellhome@gmail.com eller via
WhatsApp: +2348122948392