fredag den 19. februar 2016

Fødselsdagskage til Ann

I denne uge fyldte Ann 30 år og det skulle blandt andet fejres med en fest for kollegaer fra ITC. 
Ann´s søster Jannie havde spurgt for længe siden om jeg ville levere en kage og det ville jeg selvfølgelig rigtig gerne.
Jeg har nemlig kendt familien i mange år da Ann og hendes søster går til dans hos BB Dans i Køge hvor både jeg og mine unger også har gået og jeg synes jo lige at Ann har haft 18 års fødselsdag men det må jo så alligevel være et par år siden - sikke dog at tiden går.


Ann er rigtig glad for at hygge i sofaen med sin iPad og hvis vi kigger med over skulderen kan vi se at hun også er rigtig glad for Christopher.


Inden i er der vaniljebunde, jordbærmousse og hvid chokolade med chokoladestykker

1 kommentar:

Nanna (Pyntekagen) sagde ...

Hvor er den godt lavet - og super sjovt med Christoffer på iPad'en :)