lørdag den 21. november 2015

Bryllupskage feberredning

Til december har jeg en aftale med Christina og Thomas om levering af en bryllupskage. 
Søndag aften kom der så en mail fra Christina: "Kan du mon hjælpe?" Kageleverandøren til en af Thomas´ kollegaers bryllup havde meldt fra pga sygdom mindre end 1 uge før brylluppet, så nu var gode råd dyre.

Jeg havde tid i kalenderen, hurtigt blev der etableret kontakt til Henrik og Charlotte og vi fik aftalt udseende, indhold og levering og så var det igang med planlægning.

Lørdag kunne jeg så aflevere 3 kager til i alt 90 personer til bryllupsreception i lokalerne under Timotheus kirke i Valby.


Kagerne skulle overtrækkes med marcipan i "marcipanfarve" og pyntes i marcipan og hvid, Der skulle parrets navne på den ene kage, monogram på de 2 "sidekager" og så lidt forskellige blomster - helt enkelt og fint. 
Inden i er der vaniljebunde, nougat og hvid chokolademousse i det ene lag og hindbærmousse i det andet. Desværre fik jeg ikke taget et billede af kagerne stillet op side om side på det fine kagebord midt i lokalet men jeg fik lige hilst på gommen og han var meget glad for at se både mig og kagerne. 


Ingen kommentarer: