søndag den 12. april 2015

Konfirmation og Louis Vuitton

Maria skal konfirmeres i dag og hendes mor skrev til mig for længe siden og bestilte en kage. 

Maria har altid ønsket sig en Louis Vuitton taske og et par Jeffrey Campel støvler, så det var oplægget til kagen.

Jeg valgte at bygge en taske i kage og at modellere støvlen.


Tasken var nem nok, inden i er der vaniljebunde, chokolademousse med chokoladestykker og hindbærmousse.

Uden på er det sukkerprint, jeg var omkring både stencils (som viste sig umulige at opdrive), rullepind (som viste sig ikke at indeholde LV men kun de små symboler) og frihåndsmaling men blev til sidst enig med mig selv om at print ville give det bedste resultat.

Støvlen drev mig til gengæld til vanvid. 
Jeg byggede den op som en stilet og da sålen og stilethælen var stenhårde byggede jeg hælen ud - så langt så godt
Det var det øverste af støvlen der drillede, den blev mega bulet og var ikke til at få glat. Den blev bare ikke pæn men til sidst måtte jeg sige til mig selv at det trods alt "bare" var en sukkersko men jeg er bestemt IKKE stolt af den - ØV


En anden gang vil jeg nok forme overdelen i rice crispy treat og så overtrække med fondant, det tror jeg er nemmere at få pænt.

I fredags skrev Marias mor om jeg mon kunne nå at lave en mini-Maria til kagen, så hende fik jeg også lige med.

Det var Marias far der hentede kagen i går og kort efter skrev Marias mor til mig og takkede mange gange for den flotte kage, så heldigvis faldt den i god jord - så håber jeg også at Maria bliver glad for den i dag til festen.


Ingen kommentarer: