søndag den 26. maj 2013

Bryllupskage

Så har der været bryllup igen -  i går skulle Louise og Peter giftes.

Festen skulle holdes i et stort telt hjemme i deres have og da de kun bor 10 min. fra mig havde jeg lovet at levere kagen efter kl. 22. 
På den måde kunne den stå længst muligt i mit køleskab så vi undgik at den blev alt for varm og blød.


Jeg samlede de 2 nederste etager hjemmefra så jeg kun skulle sætte toppen på ved levering - det betyder desværre at jeg ikke har et billede af hele kagen men ovenfor ses 2/3 af kagen og nedenfor er toppen.Ønsket var en hvid kage pyntet med gyldne liljer - inden i er der vaniljebunde med hakkede mandler, hinbærmousse drysset med friske hindbær og chokolademousse.


Kageinfo:
Kagerne måler 20 cm, 25 cm og 30 cm.
Der er ialt 2,5 L mousse i.
Liljerne er modelleret af ½ sugarpaste og ½ flowerpaste

2 kommentarer:

Nanna (Pyntekagen) sagde ...

Super smukke blomster.

Anne (Kagekrummer.com) sagde ...

Man bliver da lidt stolt når bruden et par dage efter festen sender denne SMS:
Hej Anne, tusind tak for den smukke kage i lørdags. Det er uden sammenligning den smukkeste kage, jeg nogensinde har set. Det var der også en del af vores gæster, der bemærkede:-).