søndag den 3. marts 2013

Topsy Turvy Bryllupskage

Denne weekenden bød også på et bryllup. Birthes søn og svigerdatter skulle giftes og Birthe havde lovet at stå for bryllupskagen som hun så spurgte om jeg ville levere.

Det skulle ikke være en traditionel kage da parret, iflg. Birthe, ikke er til det store bryllupshalløj, så efter lidt research på nettet fandt vi frem til at en Topsy Turvy kage nok var lige den det skulle være.


Nu har jeg bare aldrig lavet sådan en kage før og selv om jeg havde været på Youtupe og lure et par tricks eller 10 af, så jeg skulle lige hilse og sige at jeg da sjældent har lavet en kage der drillede SÅ meget. 
Den endte dog med at se nogenlunde ud og så håber jeg bare at den klarede at stå oprejst indtil den skulle spises.


Inden i er der vaniljebunde og mandelbunde, hindbærmousse og chokolademousse.

3 kommentarer:

Grethe sagde ...

Ja en lige kage er svær at lave , men det er nok også svært at lave en skæv når den skal være skæv, den er rigtig flot

Kager skal der til sagde ...

Hvor er den flot !!!

Jeg har også overvejet at kaste mig ud i sådan en, men .. Har ikke gjort det endnu.

Hyggehygge
Marianne

Nanna (Pyntekagen) sagde ...

Den er da super fin :)
Men ja, det er ikke bare sådan lige til. Jeg har investeret i nogle skæve forme, men synes ikke det giver den store hjælp.