onsdag den 7. november 2012

Fødselsdagsfest x 2

I weekenden skulle der være stor fest da både Nicklas 18 års fødselsdag og mormors 70 år fødselsdag skulle fejres

Mormor bruger meget af sin fritid på at spille krolf - en blanding af golf og krocket - så det var jo oplagt som kagetema. 
Inden i er der vaniljebunde med hakkede mandler, chokolademousse og appelsinmousse, kagen er overtrukket med marcipan og pyntet med krolfudstyr modelleret i sugarpaste.


Nicklas er også vild med sport, han dyrker springgymnastik, spiller tennis, løber og en masse andre ting men han er også lidt af en fysikhaj og på gymnasiet er han med i en særlig masterclass i fysik hvilket blandt andet indebærer studieture til CERN i Schweitz og dét syntes jeg kunne være et spændende og anderledes kagetema

Jeg måtte selvfølgelig omkring Google, for jeg tænkte først på noget med dén der partikelaccelerator men jeg kunne ikke lige få øje på hvordan jeg skulle få den omsat til en kage men i min søgning stødte jeg hele tiden på dette billede 


og jeg tænkte at dette da måtte være en slags varetegn for CERN, så det blev det i stedet for


Størrelsesforholdene blev lidt omvendt men Nicklas kæreste var med da kagerne blev afhentet og hun kunne godt se hvad det skulle forestille - pyyhaa - så det håber jeg også at Nicklas kunne


Rundt om kagen skrev jeg så nogle stikord til nogle at alle de andre interesser den unge mand har.
Inden i er der vaniljebunde, limemousse og hindbærmousse.


1 kommentar:

Unknown sagde ...

jeg har lige fundet denne side, super god side. jeg fandt den på grund af det fantastiske mesterværk med golfbanen.