tirsdag den 6. september 2011

Den sidste kage

I lørdags skulle Preben fejre sin 60 års fødselsdag og det kræver en festkage, ihvertfald iflg. Prebens kone Berit (endnu en af mine søde kollegaer). 
Jeg fik derfor til opgave at lave en lagkage med lime og chokolade og da Preben, blandt meget andet, er helt pjattet med at cykle, skulle temaet være Preben og hans cykel.


Jeg endte ud i en bjergrytter med cykel. Han er lidt træt efter turen og sidder derfor lige og tager sig et hvil på en bunke sten (og så syntes jeg altså overhovedet ikke at kagen var helt så bulet i "levende live" - mon der er noget galt med kameraet?)
Efter sigende blev Preben meget glad for overraskelsen og alle havde en dejlig fest.
Endnu engang tillykke herfra. 

Og det var så den absolut sidste kage fra mit køkken, for nu ser det nemlig sådan ud 


men heldigvis er det nye leveret og lige om lidt er vi klar til at begynde at montere det - det bliver SÅ skønt og jeg glæder mig helt vildt.

3 kommentarer:

Camilla (Himmelske Kager) sagde ...

Sikke en fin kage. Og hvor er jeg misundelig! Jeg har Danmarks (eller måske verdens) værste, koldeste og grimmeste køkken - suk!

Anne (Kagekrummer.com) sagde ...

Det var da noget Camilla - tænk - verdens værste ;-)
Du må se at få gang i projekt "Nyt Køkken", man bestemmer jo selv niveauet og som regel bliver selv den mindste forandring skøn.

Camilla (Himmelske Kager) sagde ...

Ja, små forandringer giver nogen gange en stor effekt. Men vi er ude i en total renovering, hvor også to ydermure skal væltes, graves 1½ meter ned i jorden for at lave fundament osv osv. Og så skal kloakken lige opgraderes inden vi overhovedet går i gang. Så små forandringer gør det desværre ikke alene :-/