søndag den 7. november 2010

Kage - nu med trommer

Ikke nok med at ens eget yngel bliver store alt for hurtigt men når også de søde små unger de tidligere har gået til f.eks tennis med også bliver voksne, så er det da næsten ikke til at forstå hvor tiden er blevet af.

Så da Bente forleden spurgte om jeg ville lave en kage til hendes Mikkel i anledning af hans 18. års fødselsdag tænkt jeg lige i et splitsekund at det da ikke kunne passe - men det kan det altså.

Nu er det så ikke længere tennis Mikkel bruger fritiden på, men trommer og det skulle derfor være temaet for hans kage.Nu er det jo som bekendt kun fantasien (og Google) der sætter grænser så jeg kastede mig frygtløs ud i at fremstille et sukkertrommesæt.


Selve kagen består af lagkagebunde, chokolademousse og hindbærmousse.

Hjertelig tillykke med dagen "lille" Mikkel

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

really nice drums

Unknown sagde ...

Aj hvor er den altså flot. Jeg er spændt på at se hvad du finder på til på torsdag. Den unge dame har jo givet dig lidt at arbejde med ;o)

Marianne sagde ...

Hvor er du altså dygtig, og sikke en tålmodighed du har. Alle dine kunder må da være lykkelige.

Birgitte sagde ...

sikken flot tromme-kage med meget livagtige trommer

Kager skal der til sagde ...

Hvor er den da bare fed !!! Rigtig godt lavet !

Hyggehygge
Marianne

vincent sagde ...

Guten Tag

Ihr Blog hat unsere Aufmerksamkeit erregt, aufgrund der Qualität seiner Rezepte.

Wir würden uns freuen, wenn Sie sich auf Petitchef.com einschrieben, damit wir auf ihn verweisen können.

Ptitchef ist ein Verzeichnis, das die besten Kochseiten des Internets zusammenstellt. Mehrere hundert Blogs sind schon hier eingeschrieben und profitieren davon, dass Ptitchef ihre Seite weiter bekannt macht.

Um sich auf Ptitchef einzuschreiben, gehen Sie auf http://de.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form oder auf http://de.petitchef.com und klicken Sie auf "Webseite / Blog eintragen" in der oberen Menüleiste.


Herzlichst