fredag den 14. maj 2010

Simpsons

For længe siden så jeg Homer i en donut på Vibekes blog og jeg har drømt om at lave den lige siden.

Heldigvis er min kollega Pernille og hendes familie VILDE med Simpsons og da hun i anledning af sønnen Anders´ konfirmation spurgte om ikke jeg ville lave en kage tog det mig ikke mange sekunder at få lov til at lave Homer 


Det er mandelbunde men hindbær- og bananmousse (Anders ææælsker banan) smurt op med chokoladesmørcreme


Da der er et par af gæsterne der ikke tåler banan blev vi enige om også at lave nogle portions stykker pyntet med nogle flere af de kære figurer. 


Igen er det mandelbunde med hindbærmousse, men med limemousse i stedet for banan. 6 kommentarer:

Grethe sagde ...

De er godt nok flotte og sjove Anne :-)

Anonym sagde ...

Den er blevet rigtig god. God ide med de små kager ved siden af.

Marianne sagde ...

Hvor er den fin, kan også godt lide de "små " kager.

Hyggehygge
Marianne

Signe sagde ...

Fin kage og de små er rigtigt lækre i udtrykket

Anne (Kagekrummer.com) sagde ...

Tak skal i have alle sammen, jeg er også rigtig godt tilfreds med resultatet. Selvfølgelig er der detaljer jeg vil gøre anderledes næste gang men sådan bliver man jo klogere og klogere for hver kage :)

Fruens kager sagde ...

Hvor er de flotte alle sammen. jeg kunne godt lige spise et stykke. ;)