søndag den 21. marts 2010

Guldbryllupskage

For et stykke tid siden spurgte Lene om jeg havde mod på at stå for en bryllupskage til hendes forældres guldbryllup - og DET ville jeg rigtig gerne.


Efter lidt skriverier frem og tilbage blev vi enige om en kage i 3 etager, pyntet med liljekonvaller og violer (det var der i brudebuketten for 50 år siden) og så et guldbrudepar på toppen.
Kagen består af mandelbunde, jordbær/rabarber mousse og limemousse, smurt op med dejlig vaniljesmørcreme


Jeg skulle for første gang prøve at modellere mennesker og det gik da ok synes jeg selv. Han fik godt nok et ar på den ene kind og hun skulle måske have været en tur til frisør - men de blev da meget søde.


Jeg skulle også prøve for første gang at lave blomster der skulle ligne og det var faktisk ikke så svært, især liljekonvallerne var sjove at lave men det tog så også en hel søndag :)


Violerne drillede lidt da de skulle sættes på kagen, jeg havde heldigvis lavet rigeligt af dem for de knækkede for et godt ord


 Lene var heldigvis tilfreds med resultatet da hun og Klaus hentede kagen på vej til festen og jeg håber at Anna og Bjarne og alle deres gæster fik en dejlig dag. 

3 kommentarer:

Marianne sagde ...

Hvor er den flot !! Og dit brude par er rigtig søde !!!

Hyggehygge
Marianne

Frk. Funky sagde ...

Det er da super flot!

Jeg har et spørgsmål til at stakke kagerne. Skal der være pap eller lign mellem kagerne og rør/stikker i den nederste kage?

Anne (Kagekrummer.com) sagde ...

Hej Helle
Ja, der skal kagepap (papplader) mellem lagene og jeg bruger også rør imellem hvert lag ellers kan det gå galt når man skærer i det øverste lag.
Mvh Anne