onsdag den 22. april 2009

Konfirmation

Så kom endelig dagen hvor Emma skulle konfirmeres og så skulle mor her jo lave K A G E N.

Jeg gik igang nogle aftener inden med at fabrikere roser i alle størrelser, udstikke tal og bogstaver og male dem med guldpulver opløst i lidt vodka. Jeg lavede et par stykker af hvert bogstav/tal og det skulle vise sig at være en god ide da nogle af dem knækkede da de skulle lægges på.

Jeg havde lånt Berits bog-kageform og bagte den skønneste mudcake, overtrak med chokoladesmørcreme og fik pyntet efter alle konfirmationskunstens regler og vigtigst af alt, konfirmanden syntes at den blev noget så flot :-)

Emma havde en rigtig god dag og en dejlig fest med familie og venner - en dag vi sent vil glemme


3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Anne
Den var bare så flot, og så smagte den jo bare mums. Du har da virkelig også været flittig med kage-mageriet. Hold da op hvor er de flotte allesammen. Til sidst vil jeg lige sige tak sidst. Det var en dejlig konfirmationsfest i holdte for Emma.
Knus
Betina

Anonym sagde ...

Hej Anne..Det var en rigtig flot kage, og den smagte rigtig godt, men også et stort arbejde du har været igang med.

Kærlig hilsen Grethe

Anonym sagde ...

Helt fantastisk. tager virkelig hatten af for dig. Min søn ville blive ellevild hvis jeg lavede ham en Darth Vader kage, han ælsker Star Wars, men mor her er en klumpe dumpe til sådan noget pynteri.Ærgeligt, da han snart bliver 9:( Men flotte er de, har set alle dine billeder.. Virkelig flot!
Vh Heidi